Miksi

muotoilijan palkkaaminen

olisi sen vaikeampaa kuin Netflix tai Spotify -tilaus?

Ei se olekaan

Muotoilupalvelut tilauksella. Tasainen kuukausierä. Rajoittamattomat pyynnöt. Peru milloin vain. Tulokset 48-72 tunnissa tilauksesta.

Aina saatavilla

Muotoilua tilauksesta

Muotoiluosaamista vain parilla klikkauksella. Ei raskasta rekryprosessia. Ei kandidaattien seulontaa. Ei kalliita konsultteja.

100% tyytyväisyystakuu

Rajattomat pyynnöt

Tee niin paljon pyyntöjä kuin haluat. Pyydä niin paljon muutoksia kuin haluat. Ei rajaa.

Superjoustava

Peru milloin vain

Peruuta tai keskeytä tilaus milloin vain. Ilman varoaikaa, ilman syytä.

Helppoa budjetointia

Tasainen kuukausierä

Tee budjetoinnista naurettavan helppoa tasaisella kuukausierällä. Ei tuntikirjauksien syynäämistä. Ei piilokuluja (ALV ei sisälly hintoihin).

Palvelut

Saat meiltä apua näihin

Käyttäjäkokemus (UX)
Digitaalinen muotoilu
Käytettävyys
Asiakastutkimus
Käyttäjätestaus
Webflow-sivustot
Verkkosivujen suunnittelu
Sovellusten suunnittelu
Tuotemuotoilu
Design Systemit

Työkalut

Näin hoidamme homman.

Näiden lisäksi käytämme monia muita työkaluja.

Tilaukset & hinnat

Ei palavereita! Vai sittenkin vähän palavereita? Tosi vähän.

Suositeltu

Remote Standard

4 450€

/
kk

ALV 0%

 • Helpot luottokorttitilaukset
 • Peru milloin tahansa
 • Ei palavereita
 • Slack-tuki
 • Rajoittamattomat pyynnöt
 • 48 – 72 tunnin toimitukset
 • Työnäytteiden esittely

Tutustu tarkemmin

Remote Plus

5 900€

/
kk

ALV 0%

 • Kaikki Remote Standardissa
 • Viikottainen tunnin palaveri
 • Strategian ja päätöksenteon tuki
 • Pyyntöjen laatimisen apu & tuki
 • Ei työnäytteiden esittelyä

Tutustu tarkemmin

Vertaa freelance-malliin

15 000€

/
kk

ALV 0%

Sopimuksen kesto:
1
kk

Säädä kestoa ja näe vaikutus kuukausihintaan.

Eikö vakuuta vielä tarpeeksi?

Ei se mitään. Varaa lyhyt, 15 minuutin tapaaminen:

Vaihtoehdot?

🚫 Palkkaa täysiaikainen muotoilija:

Yli 30% kalliimpaa

Palkkaaminen: hidasta ja kallista. Sitäpaitsi, ihmisten irtisanominen on kurjaa. Irtisanominen on myös paljon hitaampaa ja vaikeampaa kuin tilauksen keskeyttäminen kunnes jälleen taas tarvitset muotoilua. Täysiaikaisen, kokeneen muotoilijan palkkaaminen sivukuluineen maksaa helposti yli 70 000 €/vuosi.

👎 Palkkaa konsultti tai freelancer:

Yli 2× kalliimpaa

Konsulttitoimistot ovat tosi kalliita. Ne tarvitsevat aikaa päästäkseen vauhtiin projektisi kanssa. Käytät aikaa ja vaivaa sopimusten laatimiseen. Täysipäiväiset konsultit ja freelancerit voivat helposti maksaa 120 000 - 150 000 €/vuosi tai enemmän. Kuukausihinnat ovat helposti 3× kalliimpia.

⌛️ Fiverrr ym.:

Sopivan tekijän metsästys

Fiverrr saattaa olla edullisempi. Mutta sen ja vastaavien alustojen ongelmat ovat vanhat tutut: miten löydät sopivan, milloin saatavilla, millaisilla ehdoilla saat sopivan. Palvelumme avulla saat taattua, maailmanluokan laatua ilman odottelua.

Miten se sitten toimii

Helppoa kuin 1–2–3–4

1 ✔︎

Tilaa

 • Tilaa helposti luottokortilla
 • Lähetämme sinulle linkin Trello-taululle pyyntöjä varten 15 minuutin sisällä

2 💬

Tee pyyntö

Laadi ja priorisoi pyyntöjä helposti ja seuraa niiden edistymistä. Pyyntösi käsitellään yksi kerrallaan. Voit tehdä useita pyyntöjä jonoon.

3 📦

Tarkasta toimitus

Kun pyyntösi on toimitettu, tarkistat tuloksen. Jatkamme pyynnön työstämistä kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

4 ✨

Valmis

Kun olet tyytyväinen toimitukseen, jatka palvelumme käyttöä laatimalla lisää pyyntöjä tai voit keskeyttää palvelun käytön kunnes taas tarvitset sitä.

Onko tämä oikea ratkaisu minulle?

Paljastus: kyllä se on.

Aaltoileva tarve 🌊🌊🌊

Startupit ym.

Tarve design-työlle on jatkuvassa aaltoliikkeessä: joskus tarvitset enemmän, joskus vähemmän. Mukaudu aaltoiluun ilman, että maksat odottelusta tai oikean tekijän löytymisestä.

Tuloksia ja äkkiä ⚡️

Pysy vauhdissa

Momenttisi on nyt, ensi viikolla on jo liian myöhäistä. Muistatko sen työpajan, jossa kaikki puhkuivat intoa? Ja nyt katsot, kun innostus kuihtuu hiekan kerääntyessä tiimalasin pohjalle…

Seuraava vaihe 💎

Kypsemmät tuotteet

Tuotteen saavuttaessa kypsemmän tason, sen kehityksessä ei välttämättä enää tarvita täysiaikaista tuotemuotoilijaa. Maksa vain siitä, mistä saat tuloksia, älä penkin kulutuksesta.

Skaalaa ylös ja alas 🎢

Muotoilua tarpeeseen

Tarvitset lisää: valitse seuraava taso. Tarvitset vähemmän: valitse alempi taso. Tarvitset täysiaikaisen? Ei ongelmaa! Et tarvitsekaan hetkeen? Peruuta vain tilaus ja kaikki hyvin.

Kysymykset & vastaukset

Tarvitsetko vielä lisää apua päätöken tueksi?

Miten muotoiluprosessi toimii ilman palavereita?

Hyvin yksinkertaista! Tilauksesi jälkeen saat pääsyn omalle, yksityiselle työnhallintataululle Trelloon sekä yksityiselle Slack-kanavalle sähköpostiosoitteella, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä. Aloitat laatimalla pyyntöjä Trelloon, jotka me toimitamme yksitellen aloittaen työjonon yläpäästä. Saat ensimmäisen toimituksesi 2–3 työpäivässä.

Eikö pyyntöjen määrää tosiaan ole rajoitettu?

Ei! Voit tehdä ihan niin monta pyyntöä kuin haluat ja me työstämme niitä niin kauan kuin tilauksesi on aktiivinen. Aloitamme seuraavan pyynnön työstämisen heti kun olet hyväksynyt nykyisen pyynnön toimituksen.

Saanko oikeasti toimituksen 2–3 työpäivässä?

Useimmiten kyllä. Luonnollisesti monimutkaisemmissa pyynnöissä toimitusaika saattaa olla hiukan pidempi, ja toisaalta yksinkertaisemmat pyynnöt saatetaan toimittaa jopa 24 tunnin sisällä. Kerromme sinulle, jos pyyntösi on monimutkainen ja saat arvion toimitusajasta.

Miten peruutus toimii?

Melko suoraviivaisesti: kirjaudu Asiakasportaaliin, jossa voit hallita tilaustasi. Sieltä käsin voit peruuttaa tilauksesi tai vaihtaa tilauksesi palvelutasoa. Jos peruutat tilauksesi, tilaus pysyy aktiivisena maksetun kauden loppuun asti, joten voit jatkaa pyyntöjen laatimista kunnes maksukausi päättyy.

Mitä työkaluja käytätte?

Käytämme pääasiassa Figmaa digitaaliseen muotoiluun, Trelloa työnhallintaan, Slackia yhteydenpitoon ja Webflowta sivujen toteutukseen. Pystymme myös käyttämään monia muita työkaluja kuten Framer, Penpot tai Adobe Creative Cloud työkalut. Lisäksi meille tuttuja ovat mm. Miro, JIRA, GitLab, GitHub ja Unity.

Voitteko käyttää haluamaani työkalua?

Kyllä. Huomioithan kuitenkin, että jos valitsemasi työkalu vaatii pääsynhallintaa tai lisenssiä, joka ei sisälly käyttämiimme työkaluihin vastuu näiden työkalujen käyttöoikeuksista ja lisenssimaksuista on sinun vastuullasi. Valitsemasi työkalu saattaa vaikuttaa palvelun laatuun ja nopeuteen.

Onko tämä tekoälypalvelu (AI)?

Ei! :) Oikea ihminen vastaa muotoilullisista tarpeistasi. Tällä hetkellä tekoälytyökaluissa on vakavia ongelmia (laillisia ja moraalisia) tekijänoikeuksien suojan ja rikkomusten kanssa, joten mikään osa toimitetusta työstämme sisällä suoraa AI-sisältöä. AI on edistynyt harppauksin viimeaikoina, mutta se ei pysty korvaamaan oikeaa muotoilijaa. Pidämme tilannetta silmällä ja mukaudumme sitä mukaa, kun asiat etenevät.

Kenen kanssa työskentelen?

Moikka. 👋 Lopullinen henkilö määräytyy sillä hetkellä, kun teet tilauksen. Jokatapauksessa, työskentelet kokeneen muotoilijan kanssa palveluverkostostamme. Voit tutustua meihin tarkemmin klikkaamalla itsesi Tiimi-sivulle.

Millaisia pyyntöjä ette toimita?

Keskitymme pääasiassa UX-työhön: digitaaliseen tuotemuotoiluun sekä liittyviin toimintoihin kuten asiakastutkimus, käyttäjätutkimus ja käytettävyysarviointi. Kauttamme saat myös laadukkaita animointi-, brändi- ja printtimuotoilupalveluita.

Emme lähtökohtaisesti toimita esimerkiksi kattavaa 3D-mallinnusta tai monimutkaisia verkkokauppasovelluksia.

Voitteko koodata sivustoni/applikaationi?

Lyhyt vastaus: Ei, poislukien Webflow-sivustot, suoraviivaiset Wordpress-sivustot tai yksinkertaiset staattiset sivustot (esimerkiksi markkinointisivustot) tai jopa yksinkertaiset mobiiliapplikaatiot.


Pidempi vastaus: Tällä hetkellä palvelua ei ole tarkoitettu kattaviin toteutusprojekteihin. Keskitymme pääasiassa UX-työhön: digitaaliseen tuotemuotoiluun sekä liittyviin toimintoihin kuten asiakastutkimus, käyttäjätutkimus sekä käytettävyysarviointi.

Emme lähtökohtaisesti toimita esimerkiksi kattavaa 3D-mallinnusta tai monimutkaisia verkkokauppasovelluksia. Emme työskentele uhkapelien tai aikuisviihteen parissa.

Voinko saada rahani takaisin?

Olet oikeutettu takaisinmaksuun ensimmäisen 30 päivän aikana tilauksesi alkamisesta, mikäli et ole tehnyt yhtään pyyntöä. Huomaa, että takaisinmaksusta saatetaan periä käsittelykulu. Muunlaiset takaisinmaksupyynnöt käsitellään tapauskohtaisesti. Toimitetun työn käyttäminen ajalta, jolta takaisinmaksua pyydetään on kielletty.

Entäs jos en ole tyytyväinen toimitukseen?

Älä huoli. Kerro meille ja jatkamme työstöä kunnes olet tyytyväinen.

Voinko käyttää omaa NDA-sopimustani?

Tottakai! Voit pyytää meitä allekirjoittamaan oman NDA-sopimuksen joko ottamalla meihin yhteyttä ennen tilausta tai pyytämällä meitä allekirjoittamaan sen tilauksen jälkeen. Oma luottamuksellisuuslauseemme palveluehdoissa on kumminkin hyvin asiakasystävällinen ja kattava. :)

Kuka omistaa toimitusten sisällön?

Sinä. Kaikki toimitettu työ kuuluu sinulle poislukien takaisinmaksua koskeva osuus käyttöehdoissa. Jos haluat takaisinmaksun, et saa käyttää toimitettua työtä pyytämältäsi takaisinmaksuajalta.

Miksi en saanut kutsua Trelloon?

Tilauksen tehtyäsi sinun pitäisi (lähes) välittömästi saada kutsu omalle Trello-taulullesi siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit tilauksen. Joskus maksujen läpimeno saattaa kestää hetken, joten odota ensin rauhassa hetki. Jos sinua on jo veloitettu, etkä vieläkään ole saanut kutsua, ota meihin yhteyttä hello@bumblebee.fi. Muista sisällyttää sähköpostiosoitteesi, jolla olet tehnyt tilauksen mukaan viestiin.

Voitteko järjestää työpajan meille?

Ehdottomasti, mutta ei osana tilauspalvelua. Pystymme järjestämään monenlaisia työpajoja strategisesta brainstormauksesta visiointiin ja tavoitteen asetantaan, ominaisuuksien prioristointiin, päätöksentekoon, Lean Service Creationiin sekä Design Sprintteihin. Ota yhteyttä meihin, jos haluat järjestää työpajan.

Aloita tänään

Huominen saa odottaa.

Bumblebee Design Logo